HABERLER

MySize ID, Dünyanın En Büyük Müzik Grubu Kıyafetleri Üreticisi DeMoulin’e Entegre Edildi
23.08.2019
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

MySize artık DeMoulin'in uygulamasında kullanılabiliyor

MySize ID, dünyanın en büyük müzik grubu kıyafetleri üreticisi DeMoulin'e entegre edildi

Akıllı telefonlara ölçümleme uygulamaları geliştiren ve üreten MySize, Inc., MySizeID akıllı ölçüm çözüm yazılım geliştirme kitinin (SDK) en köklü ve büyük müzik grubu kıyafeti üreticisi DeMoulin'e entegre ettiğini ve kullanıma açtığını duyurdu.

My Size Inc.'nin Ülke Müdürü Argun Erşen, konuyla ilgili şunları söyledi: “MySizeID'nin DeMoulin'in uygulamasına entegre edilmesinden ve kullanıma açılmasından mutluluk duyuyoruz. Özel giyim pazarı, akıllı telefon ölçüm çözümümüz MySizeID için büyük bir fırsat. Üniforma pazarı gibi özel ölçülerle hazırlanan kıyafet pazarları kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Üniformaların doğru bir şekilde üretilebilmesi için kıyafeti giyecek kişilerin kendi beden ölçülerini belirtmesi gerekiyor. Bu aşamada yaşanan zorluklar ve sıklıkla yapılan hatalar kıyafetlerin uymamasına ve kıyafetin yeniden dikilmesiyle tüketicilerin maliyetinin artmasına neden oluyor. Bu noktada MySizeID'nin bu pazar için ideal çözüm olduğunu düşünüyoruz.”

Kullanıma hazır bir çözüm olan MySizeID uygulaması, online müşterilerin belirli markaya ait kıyafetleri kendi gerçek zamanlı beden ölçülerine göre seçmelerini sağlıyor. My Size'ın inovatif teknolojisi sayesinde tüketiciler akıllı telefonlarını kullanarak kendi ölçülerini telefonlarına aktarabiliyorlar. Daha sonra bu ölçüler belirli bir markaya ait kıyafetlerle eşleştiriliyor.

DeMoulin Başkanı ve CEO'su Donald Adamski de “Sektörün lideri olarak müşterilerimize en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. MySizeID'yi DeMoulin akıllı telefon uygulamamıza entegre ederek bu hedefimizi başarmaya devam ediyoruz. Bu entegrasyon, müşterilerimizin beden ölçülerini hızlıca ve kolayca ölçmelerini sağlayarak ilk seferde en doğru kıyafet bedenini seçmelerini sağlıyor. Müşterilerimizin bir etkinliği olduğunda beden değiştirmek için ürünü göndermeye vakti olmuyor. Bu entegrasyonun şirketimize getireceği fırsatlardan heyecan duyuyoruz” dedi.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
Garaj PR
ayse@garajpr.com

My Size hakkında
My Size, Inc. (TASE: MYSZ) (NASDAQ: MYSZ) giyim, e-ticaret, yapı market, nakliye ve kargo sektörleri dahil son derece kapsamlı bir alanda uygulanmak üzere ileri düzey algoritmalar ve son teknolojiyi temel alan benzersiz bir ölçme teknolojisi geliştirmiştir. Bu markalı ölçüm teknoloji, daha önce görülmemiş yöntemlerle ölçümleri hesaplayıp kaydedebilen birçok algoritmadan güç almaktadır. My Size hakkında daha fazla bilgi için www.mysizeid.com/ bağlantısı ziyaret edilebilir. My Size, web sitesindeki Yatırım İlişkileri bölümünde yatırımcıların ilgisini çekebilecek önemli bilgileri de düzenli olarak yayınlamaktadır. My Size; Facebook, LinkedIn, Instagram ve Twitter'dan takip edilebilir.

MySizeID'nin perakende sektörü için tam kapsamlı çözümlerinin ne nasıl sunduğunu gösteren bir kayıt için lütfen buraya tıklayınız.

Çevrimiçi mağazanızda MySizeID çözümüne ulaşabileceğiniz bir ay ücretsiz deneme kaydı için buraya tıklayınız.

iOS cihazınıza MySizeID'yi indirmek için buraya tıklayınız.

Android cihazınıza MySizeID'yi indirmek için buraya tıklayınız.